Ingrediënten (1 persoon)
- 3 eieren
- 1⁄3 eetlepel currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 1/2 eetlepel olijfolie
- 40 gram kastasjechampignons (of meer)*
- 1 pijpajuin
- Verse koriander
- Peper en zout
Instructies:
- Kneus de knoflook, maar laat het teentje heel. Zet een antikleefpan op het vuur en laat de knoflook even trekken in de olijfolie. Haal de knoflook uit de olie wanneer deze begint te kleuren.
- Snij de kastanjechampignons in stukken en de pijpajuin in dunne ringetjes.
- Bak de kastanjechampignons in de olijfolie.
- Klop de eieren los met het currypoeder en een beetje zout.
- Zet het vuur zachter en voeg de eieren toe. Verstrooi de pijpajuin over
- de omelet.
- Laat het rustig gaar worden zonder te roeren. De bovenkant van de omelet mag nog lichtjes vochtig zijn.
- Werk af met peper en verse koriander.
Dit recept is geschikt voor de eerste fase van het RainPharma Balance Program. *in geval van Balance mag je gerust meer dan 40 gram champignons nemen. Deze bevatten bijzonder weinig koolhydraten en hoef je daarom ook niet af te wegen.