INGREDIËNTEN (2 PERS)
200 g runderreepjes
60 ml sojasaus
1/2 el steviapoeder
2 el rijstwijnazijn
2 el sesamolie
1 el verse gember, geraspt
3 teentjes knoflook, gehakt
2 middelgrote courgettes, spiraalvormig
BEREIDINGSWIJZE
Meng de sojasaus, rijstwijnazijn en stevia in een kommetje en zet apart.
Verhit een droge pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur, voeg het vlees toe en bak in 7-10 minuten gaar. Verplaats het vlees naar een kant van de pan en voeg de sesamolie, gember en knoflook toe. bak gedurende 1 minuut. Voeg de reeds bereide saus toe en meng het vlees goed door elkaar. Kook gedurende 1 minuut en meng alles.
Voeg de spiraalvormige courgettes bij het rundvlees en bak heel kort mee (ze moeten enkel warm zijn, dus zeker niet te
lang anders worden ze waterig) en serveer.
Dit recept is geschikt in de 1ste fase van het RainPharma Balance Program